arteimmo-logo-141415
Повече от 10 години опит в инвестирането и управлението на проекти в областта на недвижимите имоти.

Контакти

бул. Симеоновско шосе 93Б
ет. 3, офис 6 | София

Комплекси от къщи
+359 887 954 003

Жилищни сгради
+359 893 058 365

Следвайте ни

FOREST PARK

Представете си онова чувство след прекалено напрегнат ден, когато сте на двайсет минути път от свят на прохладно зелено и тишина, или сте пред ослепително белия сняг и камината. Там е вашия дом. Заобиколен от дървесна растителност Forest Park е сгушен в топлата прегръдка на природата на район Камбаните, недалеч от Бизнес Парк София в Младост и метростанцията.

Информация

Архитектурния проект е авторски, създаден от арх. Панов и екипа му от LP ARH. Творческият подход за всяка една от къщите е индивидуален. Критериите в избор на материали са подчинени на най-новите тенденции и технологии.

Спокойствието и тишината на местоположението на Forest Park е подсигурена от 24-часова жива охрана, видео наблюдение и съвременни технологии за сигурност. Към грижите за вашата собственост са прибавени и услугите на градинар, поддръжка и почистване на общите части на комплекса от листа и сняг.

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество недостъпно за външен поглед. Когато казваме подбрано, имаме предвид само 11 къщи, обитавани от семейства, които ценят ведрите взаимоотношения, личното пространство и споделят сходен стил на живот.

Ограниченият брой на съседите ви е точно колкото да не се чувствате изолирани и същевременно да се насладите на песента на птиците, а децата ви безгрижно да тичат свободно в просторните дворове на къщите и общите части на комплекса.

За комуникативността на комплекса допринася близостта му до Околовръстен път. Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото Панчарево, което е на няколко минути разстояние. За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни, а през зимния сезон ски пистите на Боровец са само на 40 минути път с кола.

Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, както и близостта му до Англо – Американското училище правят Forest Park една изключително далновидна и сигурна инвестиция. Но като оставим прагматичността настрана, трябва да отбележим, че осигуряваме забележителен постоянен музикален фон в изпълнение на виртуозния симфоничен оркестър на природата.

Разпределение Изберете своя нов дом

Forest Park Space 3

Местоположение

Forest Park Map 191719

Жилищен комплекс Forest Park e разположен в близост до:

• Район Камбаните
Позициониран сред заобикалящата природа, която ви осигурява тишина, спокойствие и приятна зелена атмосфера, там където децата ви ще правят разлика между майски и юнски бръмбар, а вие ще се наслаждавате на забележителния постоянен музикален фон в изпълнение на виртуозния симфоничен оркестър на природата.

• Бизнес Парк София в Младост и метростанция
Уединено място далеч от шума на колите и едновременно с това недалеч от важни комуникативни връзки.

• Околовръстен път
Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, правят Forest Park една изключително далновидна и сигурна инвестиция.

• Англо – Американското училище
В непосредствена близост до изключително високо ниво на образование.

• Езерото Панчарево
Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото, което е на няколко минути разстояние.

• Спортни и спа центрове
За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни.

• Ски пистите на Боровец
За любителите на зимните спортове Боровец е само на 40 минути път с кола.

Направете запитване

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.