arteimmo-logo-141415

Повече от 10 години опит в инвестирането и управлението на проекти в областта на недвижимите имоти.

Контакти

бул. Симеоновско шосе 93Б, ет. 4, офис 8

Комплекси от къщи
+359 887 954 003

Жилищни сгради
+359 893 058 365
+359 884 746 626

Следвайте ни

СВЕТИ ГЕОРГИ

Свети Георги – Камбаните е жилищен комплекс от затворен тип, състоящ от 18 едно и дву-фамилни къщи изграден в един от най-перспективните и екологично чисти райони на столицата – този на Камбаните. За да се постигне максимално ниво на изпълнение и качество за живот в концепцията на комплекса са залегнали няколко основни принципа: функционалност и комфорт, екологичност и енергоефективност, удовство на локацията и високо качество.

Информация

• Принцип на функционалността и комфорта
При цялостия замисъл на комплекса е търсена максимална функционалност на разпределенията. Всички помещения са с правилна форма при рационални размери на стаите без да е налично излишно разхищение на обемите. Светлата височина във всекидневните е 3 метра даваща допълнителен простор в помещенията. За по-голям комфорт на ползвателите през парадния вход се влиза на средното ниво, като от там следва етаж нагоре към спалните или етаж надалу към хоби-помещенията и гаражите. Всички дневни, бани и тоалетни са с подово отпление. Къщите имат поне три спални, по-големите имат и обособен кабинет. Всички всекидневни са проектирани, така че да са на едно ниво с двора – когато вратите на верандите са отворени хола и двора да се преливат в едно. За целта е изградена отлична вертикална планировка, обезпечаваща също така подземните гаражи и равните дворове

• Принцип на екологичността и енергоефективността
В унисон с екологичната среда, в която се намира комплекса, всички къщи са изградени, така че да допринасят за максималното запазване на чистота на природата при това при минимални разходи за месечна поддръжка. Отоплението и вентилацията е с термопомпи от най-висок клас, минимализиращи консумацията на електроенергия. Тройния стъклопакет, ефективния профил на дограмата, 10 сантиметровата изолация и качествените тухли от престижен производител гарантират максималната енергоефективност при минимални вредни емисии на всяка една сграда в комплекса. Собствената пречиствателна станция и собствен сондаж за поливни нужди обезпечават едно наистина високо ниво на отношение и уважение към околната среда. За това допринася и факта, че към всяка къща е засадено дърво, което да бъде кръсник на къщата – „Къщата с кедъра“, „Къщата с магнолията“, „Къщата с люляка“ и т. н.

• Удовство на локацията
Въпреки уникалността на обкръжаващата природа Комплекс „Св. Георги- Камбаните” е място за живот на хората от бизнеса, за това локацията му е замислена, така че да бъде в непосредствена близост до основните бизнес райони на Окловръстен път, Бизнес Парк София и Цариградско шосе. Летище София е на 15 минути, а Центъра на 20 мин. Магисталите Хемус и Тракия са с почти директен достъп. От друга страна за любителите на спортния живот на разположение са атракциите на Панчаревското езеро, а пистите на Боровец са на по-малко от час.

• Принцип на качеството
В целия процес на строителството неизменно е спазвано условието всичко да бъде на максимално високо ниво – най-качествените материали, най-доказаните брандове, най-опитните изпълнители. Инвеститора си е поставил за цел този принцип да се прилага на всяко едно ниво – от хидроизолцията и дренажите през тухлите и дограмата до покривната конструкция и керемидте – винаги с фокус в качеството и с внимание към детайлите.

Разпределение Изберете своя нов дом

Sveti Georgi Space 201032

Местоположение

Sveti Georgi Map 191732

Комплекс Свети Георги се намира в столичния район Панчарево. Разположението на комплекса осигурява едновременно уединение и комуникативност, защото съчетава красотата на природата с удобствата на съвременната логистика и инфраструктура.

На няколко минути се намират Бизнес Парк “София”, кабинков лифт “Симеоново”, аерогара “София” и яз. Искър. В този район се намират Американския колеж и монумент “Камбаните”.

На няколко минути разстояние от вашия дом ще намерите най-добрите учебни заведения за вашите деца, големи бизнес и ритейл паркове, аптеки, болници, магазини, кино.

Разположението на комплекса предлага всички предимства на централен градски район, но добавя към тях тишина, спокойствие, чиста природа и лично пространство.

Направете запитване

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.