arteimmo-logo-141415
Повече от 10 години опит в инвестирането и управлението на проекти в областта на недвижимите имоти.

Контакти

бул. Симеоновско шосе 93Б
ет. 3, офис 6 | София

Комплекси от къщи
+359 887 954 003

Жилищни сгради
+359 893 058 365

Следвайте ни

FOREST HILLS

Създадохме мечтаните домове в сърцето на природата на район Камбаните, където личното пространство е защитено, тишината отпускаща, а функционалният и прецизен подход към архитектурата с внедрени иновативни технологии, допълва идеологията за райско място за живеене, което нарекохме комплекс Forest Hills.

Изберете своя нов дом

Информация

Позициониран на двадесет минути път с кола от центъра на София, недалеч от Бизнес Парк София в Младост и метростанция, заобиколен от дървесна растителност, комплекс Forest Hills се отличава с добре подбрана локация, която осигурява лесна достъпност и изключително търсеното в забързаното ни ежедневие спокойствие.

Увлечени от реализирането на проект, с който можем да се гордеем, се породи идеята за неговото естествено продължение на метри от него в следващия вдъхновяващ проект Forest Hills. Този проект е естественото продължение на един райски комплекс от къщи.

Естественото вписване на комплекса от къщи в природната среда осъществихме посредством прецизен архитектурен дизайн, при който водеща е функционалността. Към нея добавихме най-новите тенденции и технологии.

Спокойствието и тишината на местоположението на Forest Hills е подсигурена от 24-часова жива охрана, видео наблюдение и съвременни технологии за сигурност. Към грижите за просторните дворове са прибавени и услугите на градинар, поддръжка и почистване на общите части на комплекса от листа и сняг.

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество в само 14 къщи, обитавани от семейства, които споделят сходен стил на живот.

За комуникативността на комплекса допринася близостта му до Околовръстен път. Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото Панчарево, което е на няколко минути разстояние. За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни, а през зимния сезон ски пистите на Боровец са само на 40 минути път с кола.

Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, както и близостта му до Англо – Американското училище правят Forest Hills една сигурна инвестиция.

Предимствата на местоположението на комплекса в съчетание с приятните природни гледки и песента на птиците превръщат Forest Hills в мечта.

Местоположение

Forest Hills Map 180839

Какви са предимствата на предимства на локацията на Forest Hills. Комплексът e разположен в близост до:

• Район Камбаните
Позициониран сред заобикалящата природа, която ви осигурява тишина, спокойствие и приятна зелена атмосфера, там където децата ви ще правят разлика между майски и юнски бръмбар, а вие ще се наслаждавате на забележителния постоянен музикален фон в изпълнение на виртуозния симфоничен оркестър на природата.

• Бизнес Парк София в Младост и метростанция
Уединено място далеч от шума на колите и едновременно с това недалеч от важни комуникативни връзки.

• Околовръстен път
Бързоразвиващата се в района инфраструктура и разширение на Околовръстен път, правят Forest Hills една изключително далновидна и сигурна инвестиция.

• Англо – Американското училище
В непосредствена близост до изключително високо ниво на образование.

• Езерото Панчарево
Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото, което е на няколко минути разстояние.

• Спортни и спа центрове
За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни.

• Ски пистите на Боровец
За любителите на зимните спортове Боровец е само на 40 минути път с кола.

Направете запитване

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.