arteimmo-logo-141415
Повече от 10 години опит в инвестирането и управлението на проекти в областта на недвижимите имоти.

Контакти

бул. Симеоновско шосе 93Б
ет. 3, офис 6 | София

Комплекси от къщи
+359 887 954 003

Жилищни сгради
+359 893 058 365

Следвайте ни

BOYANA TERRACE

Вдъхновени от идеята да осигурим луксозни просторни апартаменти, всеки от които да е със свои собствен уединен двор и впечатляваща гледка към града и Витоша планина, подбрахме специален терен с отлична локация в сърцето на Бояна, която съчетахме с професионализма на архитектурно студио LP Arch на архитект Атанас Панов и създадохме уникален проект, който кръстихме Boyana Terrace.

Продажби

Телефон: +359 893 058 365

Споделяне

Информация // Boyana Terrace

Клиентите получават нов дом изразен в самостоятелно разположен апартамент на един етаж, с удобен достъп до подземни гаражи чрез асансьор, както и със собствена озеленена градина с висока обграждаща растителност и създаваща усещане за самостоятелна къща с панорамни гледки на цената на градски апартамент.

Концепцията е реализирана чрез стъпаловидна жилищна сграда, включваща луксозни тристайни и четиристайни апартаменти, всеки от които разполага с двор за собствено ползване или озеленена градина на панорамна тераса с площи между 90 и 115 м2, като разположението им е подбрано така, че да бъдат максимално слънчеви.

Boyana Terrace се намира в кв. Бояна на ул. Прохлада, комуникативно място с лесна достъпност, там където можете да се радвате на по-здравословна среда.

Комплексът цели да предложи перфектния дом, в близост до Витоша планина, източник на чист въздух и прекрасни гледки, до който достигате посредством бърз и лесен достъп през големи булеварди като бул. Александър С. Пушкин, бул. Никола Петков и Околовръстен път и е в близост до автобусни и трамвайни спирки, общински и частни детски градини, училища и медицински център.

Националният исторически музей и парка към него, както и разположението на магазин Фантастико на бул. Пушкин само на 300 м от сградата придават по-добър вкус от добре избраното местоположение на вашия дом.

Прецизно подбраната локация на комплекса е надградена с високо качество на строителство, заложените материали и технологии, изпълнени благодарение на богатия опит на ARTEIMMO при реализацията на комплекси от къщи Св. Георги- Камбаните и Форест парк, комбинирано с уникални архитектура и фасадни решения, които придават на сградата ексклузивност и неподръжаемост.

Boyana Terrace предлага нов начин на живот на своите собственици в просторен апартамент с функционалността на къща с двор, с което осигурява едновременно удоволствие, комфорт и спокойствие на добра цена.

Разпределение // Boyana Terrace

Използвайте интерактивната визуализация за да разгледате разпределението на комплекса и да изберете най-подходящия за вас функционален, уютен и стилен нов дом. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон +359 893 058 365.

Местоположение // Boyana Terrace

boyana-terrace-map-141419

Жилищен комплекс Boyana Terrace e разположен в близост до:

• Витоша планина
Източник на чист въздух и прекрасни гледки. Там, където можете да се радвате на повече слънце и по-здравословна среда.

• Бърз и лесен достъп посредством големи булеварди
Комплексът се намира близо до бул. Александър С. Пушкин и бул. Никола Петков, с няколко автобусни и трамвайни спирки. Комуникациите са важен критерий, който допринася за лесната достъпност на мечтания от вас дом.

• На 400 м от голям хранителен магазин
Удобствата в района винаги придават вкус от добре подбраното местоположение на вашия дом.

• Детски градини
Близостта на детската градина спестява ценно време за вас и децата, което можете да прекарате пълноценно заедно в игри, забавления и приятни разговори, вместо в задръствания.

• Медицински център
Здравето е важно за всеки от нас, но често нямаме време да му обърнем внимание. Това може да се промени, когато в близост до дома ни има разположен медицински център.

• Националния исторически музей
Културен център на крачки от вас за вашето свободно време.

Направете запитване

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.