arteimmo-logo-141415
Повече от 10 години опит в инвестирането и управлението на проекти в областта на недвижимите имоти.

Контакти

бул. Симеоновско шосе 93Б
ет. 3, офис 6 | София

Комплекси от къщи
+359 887 954 003

Жилищни сгради
+359 893 058 365

Следвайте ни

ARMONIA

Добре дошли в “Армония Резиденшъл парк” – новият проект на Артеиммо, където човек може да живее в Хармония със себе си и с природата. Комплексът дава възможност на бъдещите си обитатели да живеят в премиум среда, която им осигурява едновременно комуникативност и спокойствие, осигурено от заобикалящата ги зеленина и невероятни гледки към града и Витоша планина.

Изберете своя нов дом

Информация

Едно от най-важните условия, за да се чувстваме свободни и щастливи и да се радваме на живота, е да бъдем в хармония със себе си и света.

Идеологията на комплекса, разположен в живописния район на Бистрица в близост до Витоша планина, е да осигури паркова среда с фонтани, зона за релакс, спортна площадка и безгрижни детски игри без преминаващи автомобили, осигурено от изцяло подземния паркинг с топла връзка към всички сгради.

“Армония Резиденшъл парк” предлага разнообразие от жилища – комфортни апартаменти , мезонети с просторни тераси с изумителни гледки и изискани мезонети със самостоятелен двор, даващи усещане за живот в къща.

От всички жилища в комплекса се разкриват прекрасни гледки към София или Витоша планина

Всяко пространство е проектирано до последния детайл, за да създаде уютна обстановка за вашето семейство и да отговори дори най-изтънчените вкусове.

Нашата мисия е да създадем не само жилищен комплекс, а уютен и елегантен дом за нашите клиенти,където хармонията и разкоша се преплитат в перфектна симфония на комфорт и стил.

Предимства:
• Затворен комплекс в паркова среда с денонощна охрана
• Изумителни гледки във всички посоки
• Комуникативна локация в близост до градски транспорт, магазини и учебни заведения
• Уютен и елегантен комплекс, където хармонията и разкоша се преплитат
• Сградите са разположен в паркова среда с фонтани и изцяло подземно паркиране
• Комфортни жилища с индивидуални дворове или просторни тераси с изумителни гледки

Местоположение

Armonia Map 121743

Разположен в живописния район на Бистрица в близост до Витоша планина, любителите на природата ще оценят близостта до планината, която предлага множество възможности за активен отдих и релакс на открито…

Локацията е внимателно подбрана за да осигури едновременно близост до детски градини, училища, магазини и градски транспорт, така и разнообразни възможности за спорт, развлечения и връзка с природата.

Направете запитване

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.